“无左以前亲切既味道”

麦当劳(又一城)
在线下单
香港排名第1,753 (共13,928家美食)
周围地区: 深水埗区
周围地区: 深水埗区

而家几乎全部香港既麦当劳都改装左,无哂以前坐系张櫈上面既麦当劳叔叔,连其他人物都唔见埋,感觉好商业化

感谢 Ivanlam124

试了新推出的菠萝脆辣鸡腿包,都OK,菠萝配有少少辣的炸鸡都唔错,可以一试,但这间店等待时间很长,因太多人了

感谢 manymomo
2019年8月30日点评 通过移动设备发表

终于等到新成员啦
乜嘢新成员?芝唔系McCafé全新口味奶盖系列yeah
yeah 3款全新口味芝士奶盖分别系 #芝士奶盖冲绳黑糖珍珠茶 #芝士奶盖菠萝 #芝士奶盖葡萄 斋听个名已经令人期待
3款茶底继续由捷荣集团提供,绝对系质素实力保证 最正嘅系8月29号至8月30号喺麦当劳App内,有优惠卷可以免费试饮大杯装其中一杯!!!你都千祈唔好错过,快啲去McCafé饮返杯啦 卖哂就无㗎啦,你唔系唔饮呀嘛
当中我最喜欢甜甜的菠萝口味最惊喜嘅系杯底仲有菠萝片!

感谢 foodie_anniechan
2019年8月29日点评

态度很差 啲员工成日一脸唔爽 *特别系东涌xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx东会城系一个好多外国人黎嘅地方服务态度一定要好唔好成日板住将面俾客人睇。

感谢 AaaQZXXZq
2019年8月16日点评

呢间坐落系又一城,系香港其中一个最大既商场。佢野食做得唔错,今次食左个朱古力新地,俾得几多,酱都唔错,但坏处系实在太多人了。

感谢 chigorxd

去过麦当劳(又一城)吗? 请分享你的经验!