“芝士迷的最爱”
Bake Cheese Tart的点评

Bake Cheese Tart
香港排名第17 (共279家面包糕点)
2016年8月12日点评

逛逛崇光百货超市, 途经这一家店, 一定会被芝士挞的香味吸引著!
芝士挞软绵绵的, 刚出炉香气四溢, 吃了一个却更想再买一个来吃
虽然要二十元一个, 但吃得痛快, 物超所值

感谢 Timlks

2016年8月12日点评

行落sogo超市,喺楼梯口已经闻到焗牛油味。
见到好多个焗好嘅芝士挞摆晒喺枱,个个都焗到少少㶶又饱满,仲系好新鲜㖞~
曲奇批底好香牛油味,唔油腻,
芝士馅有少少mousse嘅质感,好香奶嘅味。

感谢 Mushroom225
2016年8月6日点评 通过移动设备发表

多谢我朋友帮手排队买芝士挞,真系几好味㖞。入面棉棉咁,好滑,芝士味好浓,个蛋皮都好香脆。一次重食咗2个先够喉

感谢 342,388
2016年7月29日点评

Cheese Tart ($20)
Bake Cheese Tart 自上年暑假降臨香港後,一直大排長龍。仲記得開學 9 月1日,條隊排到橫跨3個貨架。
Cheese Tart 圓圓嘅上半身好得意!食落每口濃濃嘅芝士味,撻邊焗到焦黑色,好養眼!整體嚟講都算唔錯!

用餐日期:2016年4月
    • 优惠度
    • 服务
感谢 Maxtang1308
2016年7月2日点评 通过移动设备发表

初在香港推出时,大排长龙,在sogo 见过长长的人龙,又限制每人购买的数量。热潮已过,新鲜感不再,现在完全不用排队。二十元一个有点贵,但味道真的不错,批皮脆口,芝士馅丰盛但不腻滞,热食更佳。

感谢 Billbill08

查看过Bake Cheese Tart的旅行者还看了

去过Bake Cheese Tart吗? 请分享你的经验!