“好抵”

今佐日本料理
10/17周四
20:00
香港排名第106 (共13,901家美食)
菜系: 日式料理
氛围类别: 商务会议, 携带儿童的家庭聚餐
用餐选择: 保护区
周围地区: 尖沙咀
描述: 今佐日本料理為一眾刺身壽司愛好者,及東瀛美食饕客提供一系列的日本美饌及宜人的用膳體驗。 餐廳為客人提供一絲不苟的服務,以及新鮮入口的當日食材;而服務員更會為客人詳細介紹各式傳統的日本佳餚及新派的和風美饌,讓一眾熟悉的食客都能得到超乎期望的體驗。

经友人介绍,说一定要试下这家寿司刺身店。坐下来后,店员给我们一个QR Code,可以自己用手机落单,够晒方便环保! 我哋尽情地叫咗好多嘢食。我哋叫咗寿司盛,三文鱼忌廉芝士卷,穴子,油甘鱼,火炙左口鱼裙边寿司,火炙帆立贝寿司,忌廉蟹肉薯饼等等。嘢食只系嚟到一半我哋已经饱饱地,因为每件寿司都几大旧。下次我哋都系叫多个friend先再嚟!

感谢 issac63_amg

2019年8月1日点评 通过移动设备发表

一班好友知道这里的刺身非常新鲜美味,虽然价钱有点昂贵,仍然走去试一下,海胆任食先甜无比,不断供应,鳗鱼肥美肉厚,长脚蟹鲜嫩多汁,和牛入口溶化,每样食物都实在太美味了,虽然放题选择唔多,但每样都有一定嘅水准,最尾一定要试吓佢个甜品,芋圆做得好好吃,雪糕香滑味浓

感谢 winnievincci0406
2019年6月20日点评

刚从日本回港, 又想吃日本料理, 便去今佐吃海胆放题. 成人$828一位, 用hsxx 信用咭有85折. 自助餐菜式不算多, 但都新鲜美味, 刺身肥美, 海胆大部份新鲜, 但间中有一点苦, 另外今晚每人有半烤牛肉及葱吞拿腩寿司, 好味道! 服务十分贴心, 食物补充很快, 主菜可选牛肉窝或蟹天妇罗, 还有炸虾荞麦或乌冬. 甜品有水果, 蛋糕, 马卡龙等等, 雪糕是北海道牛奶及红豆味, 十分满足!

感谢 lamtyagnes
2019年6月15日点评

这家日料环境很好,点的几个刺身和各种寿司味道都不错.啱晒钟意食鱼生嘅我哋,服务质素亦非常好,员工笑容满面,服务一流

感谢 PengT11
2019年4月29日点评

家姐请食生日饭 带我黎半岛呢间日本餐厅 由前菜开始已经好精致 好好味
鳗鱼嫩滑肥美 酱汁鲜甜入味 仲估佢唔到有咁足料咁多块鳗鱼 饭既份量都好多
咖哩吉列猪扒饭 薄薄一层既炸粉 咬落块猪扒好爽脆 猪扒肥瘦适中 香脆得黎仲有肉汁 外脆内软 计落其实半岛日菜唔算好贵l 普通三百四百。 鳗鱼饭$380 咖哩吉列猪扒饭$350, 其他有啲贵少少 如果食和牛或者食啲靓嘅刺身既话个价钱更觉合理 多谢家姐请食好野,所以费事食太贵啦 如果唔系我都想食和牛呀likelike 最后仲有甜品雪芭 完美

感谢 tiffanyyyl

去过今佐日本料理吗? 请分享你的经验!