“套餐牛扒有惊喜”
cenacolo的点评

cenacolo
10/19周六
20:00
在线下单
香港排名第1,190 (共13,928家美食)
用餐选择: 保护区
周围地区: 中环
2019年8月24日点评 通过移动设备发表

我们思前想后,决定在此晚餐。因为他想吃薄饼,所以点了晚市肉眼扒套餐和薄饼。前菜是青口,始终摩纳哥那间最好吃。牛扒估唔到几唔错!

感谢 318carmeny

2019年4月2日点评 通过移动设备发表

因为想食西餐,朋友推介左食呢一间,一行12个女仔就去咗食,环境唔错,啲员工嘅服务态度都好好,推介左好多好好食嘅嘢俾我哋,尤其啲 Risotto & Spaghetti... 点解可以咁好味嘅?因为唔系我发板,所以唔记得晒D名,但我就负责影相,如果真系想试吓,Show 张相俾佢哋睇,我谂佢哋解答到嘅,我会再去食!

感谢 sharonghana
2019年2月28日点评

几年前c 生日,我同佢去左呢间西餐厅食饭。阵佢仲喺中环,以喺个地段黎讲,佢啲野唔算贵,性价比好高。转眼间,喺西环竟然再次遇上。装修唔同左,格调唔同左,我谂target 嘅客都唔同左。以前佢会似高级西餐多少少,而家就 casual 啲,有coffee/bar 枱。
佢宜家做紧Set lunch, $98,都算平。我地叫左一个鱼同一个牛扒。个样都几靓。配菜味道系几好。先讲下个鱼。无乜味。佢好似唔记得左落调味咁。以呢个价钱,我谂佢都唔会用新鲜鱼,食落都唔似。失望。个牛扒都唔系好好多。唔系好有牛味。
不过咁,真系一分钱一分货。

感谢 CHIUW61
2018年4月4日点评 通过移动设备发表

餐厅座落于Soho区,无论环境... 食物... 餐酒... 价钱都是十分赞的!
我们在这里晚餐... 人均约350左右
我们点了生蠔 每半打送1杯有汽白酒
Happy hour时段... 红酒或其他饮品都系买一送一! 价钱抵赞外,味道亦很好!!
而且,不论海鲜,餐汤,前菜,牛排,意粉或是Pizza都很美味~
一定会再回来!

感谢 AnaLeungHK
2018年3月28日点评 通过移动设备发表

位于中环半山(要行一段路上去),平日晚上不用订台都有位,静静地环境好。鸭胸沙律好味晚餐$200几300/set dinner,大大份share食都ok

感谢 Tszyannes

查看过cenacolo的旅行者还看了

中国香港

去过cenacolo吗? 请分享你的经验!