“生炸鸡髀🍗”
日月星快餐的点评

日月星快餐
提供送餐服务
香港排名第3,220 (共15,644家美食)
周围地区: 观塘区
周围地区: 观塘区
2020年12月8日点评

呢间隐蔽既快餐小店 最主要系做街坊生意 个位置有少少隐蔽 唔系住附近既 应该估唔到巷有面有间小店 佢地最出名就系食炸脾 见不论堂食定外卖 大家都一定有只炸脾 仲要系生炸脾 真系好邪恶! 啲鸡皮炸到脆卜卜够哂香口 鸡脾肉醃得好入味 咬落肉质嫩滑 唔会炸过龙 最怕食到啲炸到干哂身既鸡脾 呢个真系又一encore之选! 而且价钱仲要劲抵食 性价比好高 不过堂食位置唔多 而且位置系室外 夏天去会比较热 不过食到好味既炸脾绝对系值得!

感谢 Daholic F

2019年2月5日点评 通过移动设备发表

一直都知道牛头角日月星的生炸鸡脾好好食!年三十终于有机会去试啦!
去到餐厅,好彩唔算太多人,于是阿鱼叫咗个
✅生炸鸡脾餐($31)
呢个餐会包火腿治,冻柠茶(冻饮加2蚊)
炸脾既鸡皮薄又脆!调味咸度适中!好好食!鸡肉嫩滑多汁!性价比超高!!!!!
因为鸡脾餐一定要跟火腿治,不可以转薯条或沙律
FISH'S REMINDER阿鱼提醒
呢到既员工态度拍得住澳牛⋯⋯所以大家最好谂定食乜,揾齐所需要钱的数量!否则⋯⋯
:9/10

日月星
牛头角道15-19号嘉和园8号地下
电话: 27582153
⏳营业时间:07:30-21:00
想睇更多餐厅相片请到Facebook Page : fishfishgoround!

感谢 fishfishgoround
2019年1月20日点评

传统旧式快餐店, 店面很少, 大部分外卖客, 很多人特地前来柯打炸鸡肶, 当然也有许多街坊食客光顾, 当天点了奶茶加奶油多士.

感谢 phoebey189
2018年11月5日点评

叫咗咖哩鸡套饭,份量好足,卖相又靓仔。个咖哩好好味,余下嘅汁唔舍得唔要。有少少辣好香椰汁味,而且啲鸡入晒味。

感谢 嘉龍 吳
2018年3月12日点评 通过移动设备发表

日日番屋企都会经过毫不起眼嘅日月星快餐!!但很奇怪!!无论早或晚都会企满人!!可能价钱便宜啦!!旧式快餐真是越嚟越少!!今日突然很想食炸鸡脾!!抬头望望!!刚刚见到日月星快餐最驰名嘅就系生炸鸡脾!!即刻买只试试先!!撕开纸袋!!露出一大只炸脾!!哗未食巳觉得好吸引!!一啖咬落去!!皮脆肉滑!!正呀!!不过好似咸左D囉!!

感谢 LolitaVan

查看过日月星快餐的旅行者还看了

中国香港

去过日月星快餐吗? 请分享你的经验!