“Outback”

Outback Steakhouse(铜锣湾店)
提供送餐服务
用餐选择: 宵夜, 可预订
周围地区: 湾仔/铜锣湾
2020年12月25日点评

想锯扒就会谂到outback,终是买左3样野回家食:
1)烧虾凯撒沙律 $78
烧虾量都多,沙律配酱汁好食
2)鸡肉配烧虾寛条面 $98
鸡肉都多,汁略小,如果汁再多返d 冇咁干身会比较好食
3)美国顶级肉眼牛扒选了配鸡饭及时蔬 $398
都大块,叫左7成熟,重牛肉味但食落有根,配菜正常

以上都跟黑糖面包及餐汤,面包一如以往咁好食同软熟,如果堂食系可以refill 个包既(免费),今次个汤就一般啦。

感谢 Foodie_carcar

2020年10月28日点评

叫主食会跟汤、餐包同野饮,一定食得饱。

我叫左香辣海虾炒饭($88),我觉得个饭好出色,湿度干好,很香口,上面做点缀的红萝卜干是炒过脆脆的,配埋饭个口感很好,略嫌虾太细只。

朋友叫左猪肋骨配薯条和酸菜($128),大大份好抵食,钟意个烧烤酱,啲肉一啲都唔老,非常不错。

感谢 kirbyandfood
2020年5月4日点评

黑糖面包就唔多识,好松软,配埋牛油好正

我拣左煎牛柳七成熟,最怕d餐厅五成变七成,七成变全熟,今日块扒继续保持水准,配菜叫左焗薯,猪先生至爱,因为真系即刻焗,好好食

今日仲叫左甜品,朱古力布郎尼,钟意食brownie既人一定不能钟过,除左有雪糕,brownie入面仲有果仁,真系好好好好食!甜品控一定要试!

感谢 foodcravershk
2020年2月28日点评

再次大推Outback 的黑糖餐包!
上菜时仍暖暖的,
配上自家制的软滑牛油,非常美味!

炸蘑菇亦是大推菜式,
蘑菇鲜嫩多汁,配上酱汁,令人忍俊不禁!

感谢 kahei913
2020年1月10日点评 通过移动设备发表

再香港也有的著名牛排店!口味也有很多可以选、肉质鲜嫩多汁又大块、唔服人员也是挺快速!店里气氛很好、美式餐厅的食物好好吃!

感谢 240wanli

查看过Outback Steakhouse(铜锣湾店)的旅行者还看了

去过Outback Steakhouse(铜锣湾店)吗? 请分享你的经验!