香港
发布
收件箱
搜索

“华星各方面都比翠华好”
华星冰室的点评

华星冰室
在线下单
香港排名第416 (共13,928家美食)
周围地区: 旺角
周围地区: 旺角

华星D炒滑蛋好食好多,比起翠华啲粗制滥造滑蛋仲好食,奶茶都好饮,又坐得舒服,又可以一路食一路听住以前华星唱片D经典歌,侍应又有礼貌,又唔会见你赶你走,价钱同翠华相约, 以后食茶记拣华星都唔拣翠华。

感谢 MTTIN

食物选择多。真系日日换个款都有排食呀。

仲有早餐,午餐,下午茶同晚餐,通常比全日供应既平少少。味道好,质素唔错

感谢 Fearless817857
2019年9月1日点评

个个都话澳州牛奶公司啲滑蛋好正,华星啲炒滑蛋冇咁滑但系鸡蛋够香。值得一试。同埋最好一个人去食,唔驶等咁耐位

感谢 Anthony J
2019年8月14日点评 通过移动设备发表

我这次又去吃早餐了。 朋友家附近的一家charchantin餐厅。 套餐包括通心粉,烤鸡蛋和火腿奶茶。 鸡蛋很好吃。下次会再去。

感谢 Comacoooooo
2019年7月27日点评 通过移动设备发表

非常道地的港式茶餐厅提供的东西种类很多尤其是他们吵但是招牌蛋吃起来非常的滑嫩鸳鸯奶茶的味道也非常的棒

感谢 hugo710731

去过华星冰室吗? 请分享你的经验!