听朋友讲酒锅既评价唔错,无论环境定食物都值得一战🤨,寻日上到去望到个环境,真系好靓😍!环境古色古香既酒锅,估唔到出面仲有个露台酒吧仔🤩,可以食饱之后出去睇住靓景饮返杯🍸!
巨无霸芫荽锅 $288
其实我系唔食芫荽既😆,但同行所有朋友都好中意食,一上枱见到啲芫荽既份量有啲崩溃!不过好彩放哂上顶,同朋友们清得极快,so far啲芫荽无喺汤底滚太耐😝,但听朋友讲啲芫荽好正。
清哂芫荽之后终于可以见到个汤底啦!
有清汤萝卜牛腩🐮、四川麻辣锅🌶、喇沙海鲜🦐、同蕃茄薯仔猪骨🥔,每格汤底都好足料,我个人道最中意清汤萝卜牛腩,因为个汤煲到劲清甜😋,而且啲萝卜入哂味超正!食得辣既朋友一定要试下四川麻辣锅,因为超辣超惹味,食到我出哂汗haha💦!
安格斯牛小排(小)$100
滚几秒就食得既靓牛,油花分布平均👍🏻,肉质软腍,牛味香浓,而且份量都唔少,我地一行四人每人都食到几块😽!
狮头肥鹅肠 $68
中意食鹅既人就会知狮头鹅既矝贵🤤~狮头鹅肉味会比普通鹅浓,而狮头鹅既鹅肠亦会比普通鹅肠更宽厚😻!肥鹅肠油脂味极香浓,真系超有罪恶感🧞♀!
珊瑚蚌 $88
够新鲜,爽脆鲜甜。
手打芝士墨鱼丸 $78
果然系手打,好爽弹,墨鱼味都几浓🦑,虽然见到每粒墨鱼丸都包住左一小粒芝士,但食落又唔系好觉有芝士味🧐。
黑松露虾蟹饺 $88
净系食到黑松露同虾既味道🦐,完全食唔出有蟹味,不过只虾都几大只同好爽弹。
金沙咸蛋炸鱼皮 $68
新鲜炸完即上既黄金炸鱼皮,热辣辣,几热气都要食!金沙咸蛋味突出,好惹味🤤!
即炸手工响铃卷 $58
睇得出系新鲜即炸,吸汁力特强,好正,不过有啲厚得济,所以唔太松脆😛。