澳门
发布
收件箱
搜索
3天前点评 通过移动设备发表

好耐都冇去到澳门啊差唔多都有半年!有时闷闷地又唔想搭飞机都会想过去澳门住一两日酒店⋯⋯今次选择咗呢个时间去系因为周年纪念⋯⋯而我老公又钟意赌下钱
威尼斯人酒店
呢间酒店我哋其实已经去过几次!今次真系非常满意!上几次去咗第二间!真系完全唔同!差唔多价钱仲细过佢两倍!又冇佢咁豪华!设施非常完善!仲有38度嘅暖水池添⋯⋯
今次酒店安排左一个蛋糕仲有床上布置一个心形仲有两朵玫瑰花非常浪漫!so sweet
各方面都非常满意!一定会再去!

感谢 ConnieW1690
3天前点评 通过移动设备发表

今次我为老婆在官网订咗澳门威尼斯人!1⃣自己可以过下手瘾赌番两手!2⃣同老婆庆祝周年纪念!做老公间唔中要俾啲惊喜佢!
先讲设施呢度非常完善!房间超大充满空间感!虽然佢唔系太新但系仍然觉得好干净!
呢度服务非常唔错因为知道我地庆祝周年纪念!就自动帮我地延迟到三点先check out!非常体贴!又送蛋糕!
有布置一个心形喺床上仲有两朵玫瑰花⋯⋯
用咁嘅价钱买到咁嘅服务质素我觉得超值!
下次去澳门不二之选一定系佢
威尼斯人

感谢 HoF121
6天前点评

整栋建筑有很多不同类型的商铺,美食广场以及不同的餐厅,一家人在这里可以在这里玩上一整天,餐厅选择多,距离官也街很近,步行去观光也不错

感谢 Travelerstacey777

酒店各方面都方便,在码头容易找到接驳巴士前往酒店,酒店本身富有娱乐场、商场及食肆,所以购物及饮食也方便。

房间布置得宜舒服,性价比高。

感谢 Annalui520

对这酒店的印象就是「大」,不论是房间(75平方米)或楼下的商场。

曾在商场迷路,用膳非常方便,除有数间较高价格价的餐厅外,美食坊亦很多选择。

感谢 Simonwcm

4人入住,房间好大,2张大床,另外梳化拉出是一张床,空间充足
游泳池是我最满意,比一般酒店大好多好多,有4个户外池,分别成人~冷水,热水池,按摩池,小朋友池,旁边有小cafe ,地方好大好大。
更衣室就差少少,没有饮用水,要向工作人员取,也没有桑拿,冲凉室旁有泳衣脱水机。
房间的body lotion 好香,like

感谢 carmantsoi